Oblačila <sup>®</sup> & in dodatki

Oblačila ® & in dodatki

Leta 1912 smo izdelali prva motoristična MotorClothes® oblačila, ki so ponosno nosila Harley-Davidson® našitek. Od takrat naprej so vsa oblačila, od kavbojk do zaščitne opreme najvišjega ranga, izdelana z namenom, da vas popolnoma zaščitijo, ter da na motornih kolesih izgledate fantastično.

Harley-Davidson® izgled

Jedro

To je naša klasična kolekcija - srce in duša vaše garderobe; zaščitna oprema, ki navdušeno čaka, da jo odpeljete na cesto. Ponujamo zaščitno opremo, klasične usnjene jakne, vsakdanja in športna oblačila, ter dodatke. Vse je namenjeno temu, da se na vožnjo odpeljete varno in v stilu.

Sezonsko

Štirje letni časi, štiri sezonske kolekcije. Tako, kot ima vsak letni čas, imajo tudi naše kolekcije svoje značilnosti. Grajene na ameriški dediščini vam naše posebne kolekcije omogočajo, da izstopate iz množice v vseh letnih časih. In tako kot letni časi, so tudi kolekcije tu zgolj kratek čas, zato jih ne zamudite.

Poglejte si najnovejšo kolekcijo
Financiranje za svoj novi ali rabljen motor

Osnovna zaščitna oprema

Kamorkoli ste namenjeni, za vas imamo na voljo pravo opremo, ki vas pripelje na cilj. Ob oblikovanju smo mislili na vas, vsa naša oprema, od klasičnih usnjenih jaken in čelad, do rokavic in očal, je namenjena za osebno noto vas in vašega motornega kolesa.

Več…
Financiranje za svoj novi ali rabljen motor

Drobni dodatki

Opremite se z dodatki iz našega širokega izbora originalnih dodatkov, od pasov, zaponk, kap in šalov. Tako kot vse, tudi naši dodatki nosijo duh Harley-Davidsona, ter so izdelani samo iz najboljših materialov. Opremite tudi vaš dom na oddelku daril, ter zbirateljskega materiala, ki vključuje oznake, kozarce, skodelice, ter ure.

Obiščite nas v trgovini in pridobite dodatne informacije
Financiranje za svoj novi ali rabljen motor