Zadnje novosti

IZJAVA ZA JAVNOST

22 jún 2018

IZJAVA ZA JAVNOST

Ljubljana, 22.6.2018

Kot nekateri morda že veste je Evropska Unija zaradi dodatne obdavčitve določenih surovin uvoženih v ZDA dodatno obdavčila določene proizvode, narejene na Ameriških tleh in uvožene v EU. Veljavnost dodatne obdavčitve je takojšnja in sicer velja že z današnjim dnem, 22.6.2018. Na našo veliko žalost, so tudi motorna kolesa Harley-Davidson® predmet dodatne obdavčitve in sicer v višini 25%, kar posledično, maloprodajno ceno poviša za vsaj 30% in več. 

Kljub vsemu, imamo še vedno možnost priskrbeti omejeno količino motornih koles Harley-Davidson® po obstoječih cenah in vsem tistim, ki se še odločate o nakupu, predlagamo, da to storite takoj. 

To ni marketinška poteza, pač pa iskren nasvet za tiste, ki mislite svoj nakup motornega kolesa prestaviti na drugo polovico leta ali na naslednje leto, saj se bo cena motornih koles na žalost povišala za vsaj 30%. 

Dodatne informacije glede razpoložljivosti motornih koles, katere še lahko dobite pod obstoječimi pogoji pred dodatno obdavčitvijo, lahko dobite na telefonski številki 01/429 57 00 ali na elektronskem naslovu hello@harley-davidson-ljubljana.si

Več o uredbi si lahko preberete na naslednjem naslovu:

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-18-4220_en.htm 

Seznam proizvodov, ki so predmet nove obdavčitve:

http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2018/may/tradoc_156909.pdf

Nazaj na prejšnjo stran