Prilagoditev

Prilagoditev

Prilagajanje po svojih željah naredi Harley–Davidson® edinstven in nas ponese na višji nivo v primerjavi z našo konkurenco. Pri Harley–Davidson® so možnosti različnih stilov neskončne. Vaš Harley® je več kot samo kovina, je dodatek vaše osebnosti. Imamo tisoče različnih produktov: od posebne barvne palete, sedežev, krmil, platišč ... in vsi so tovarniško razviti z namenom osebne dodelave vašega Harleya.

Ne glede na to, kako velike so vaše sanje, jih lahko uresničimo v minimalnem času. Obiščite nas v salonu in preverite najnovejše dodatke ter se posvetujte z našim osebjem. Svetovali vam bomo, kako uresničiti vaše sanje.


Postanite edinstveni, izstopite iz množice. Naj vam zavidajo izgled vašega motorja.


2020 OMEJENA SERIJA BARVNE SHEME – MAYHEM™


Vožnja z motornimi kolesi je način za premagovanje vsakodnevnega stresa. Z besedami je težko opisati občutke, ki se nam porajajo med vožnjo. Da bi to razumeli, je potrebno imeti lastno izkušnjo. Včasih med vožnjo preizkušamo meje zmogljivosti motorja, dokler ne izgine, vse, kar ni del tistega trenutka. Omejena barva serija Mayhem, ki jo je možno dobiti samo po naročilu, pooseblja prav tisti občutek, da drvite. Da drvite stran od vsakodnevnega hrupa. Osnovno kombinacijo predstavljata ognjeno rdeča perla in fantomsko črna, preko katerih od prednjega do zadnjega kolesa švignejo ravne linije v motno beli in obrušeni srebni barvi, ki se na koncu stranskih torb ozko zaključijo z logotipom, v katerem je #1 vtisnjena na temno podlago v barvi oglja. Ta domiselna barvna kombinacija daje občutek, da motor nenehno pospešuje.

Barvna kombinacija je globalno omejena na samo 150 primerkov. Vsak komplet ima potrdilo o pristnosti.

1b1b8d2f6c82e866e610bdb7bc650b6d_5e0b6dda2528adf6.png