Osnovna zaščitna oprema

Osnovna zaščitna oprema

Kamorkoli ste namenjeni, za vas imamo na voljo pravo opremo, ki vas pripelje na cilj. Ob oblikovanju smo mislili na vas, vsa naša oprema, od klasičnih usnjenih jaken in čelad do rokavic in očal, je razvita za zagotavljanje vaše varnosti, udobja in zaupanja.

ČELADE

Čelada je najvažnejši del zaščitne opreme. Statistično je pravilno nameščena čelada največji dejavnik pri preprečevanju smrtnih poškodb glave, zato je izredno pomembno, da si izberete pravo.

Zakaj nas ne obiščite in skupaj pregledamo vašo čelado, če je ustrezne velikosti, starost le nje in možne poškodbe.

USNJENI IZDELKI

Naši usnjeni izdelki so zasnovani za izpolnjevanje vaših potreb, tako na cesti kot izven nje, hkrati pa vključujejo moderen in "vintage" izgled

Razviti na podlagi dolgoletne tradicije vzdržljivosti bodo naši usnjeni izdelki kljubovali zobu časa. Naše visokokakovostno usnje ima v celotni strukturi enako kvaliteto. Tudi če ga odrgnete, bo obdržal edinstveno lep videz.

Obiščite nas v trgovini in pridobite dodatne informacije

VISOKOKAKOVOSTNA OPREMA

Pomembno je, da dobro izgledate, ko niste na motornem kolesu, ko pa ste, da se počutite odlično. Zato smo razvili veliko visokokakovostno kolekcijo športnih oblačil, ki vam služijo, kot spodnji sloj oblačil zaščitne opreme.

Z vključevanjem najsodobnejše tehnologije, naši visokokakovostni materiali regulirajo vašo telesno temperaturo, vas hladijo, ohranjajo suhe, ter sveže čez obdobje celotnega dneva.

OSNOVNA ZAŠČITNA OPREMA

Ne glede na vreme, to je oprema, katero morate nositi za zagotavljanje varne vožnje. Tudi, ko vam vreme ni naklonjeno, zagotavljamo visok nivo udobja, hkrati pa vam zagotavljamo privlačen videz, ko ste opaženi na vašem motornem kolesu. To vam omogočajo naše najnovejše tehnologije in rešitve, ki smo jih vgradili v našo zaščitno opremo, ki skrbi za vašo varnost in udobje med vožnjo.

Z našim širokem izborom ogrevalnih oblačil, opreme z hladilnimi režami ter vodoodpornimi oblačili vam zagotavljamo udobno in varno vožnjo v kakršnihkoli vremenskih razmerah.